Saturday, August 30, 2014

#throwback

assalamualaikum,

wow! setahun sekali update blog.  haha. kita ckp melayu ye sempena bulan kemerdekaan. kena sedar sikit sape kita. haha. ok dah start mengarut.
saya update ni pon sempena kesunyian saya yg melampau2 kt kuantan ni. dtg awal sbb ada urusan sri paduka baginda.


hah, ni dia gambar masa year1. zaman x bersalah, yakni, perut still steady n smart. 
Prof Jalal, anatomy. (dah pindah upnm)
year 1:enjoy

ni pulak zaman year 2. zaman anak patung. xpayah top up bagai call pt. pt mmg kena gam kt bilik simulation (kdg2 kesian gak tgk diorg, tp diorg redho je) 
sebenarnya yg baling bunga tu adalah saya. best plak main baling2. rasa nk kawin byk2, boleh baling byk kali kan.
year2:enjoy

gambar ni masa 3rd year. alhamdulillah, tolong pegang pingat org, johan terjun papan paling anjal paling tinggi n paling rendah. time ni ramai xde, sbb tido kt asrama. bahaha

ops, sory kalau kalian terkejut tgk gambar ni. hehe. partner masa 3rd year ni. qila, org ganu. mmg pekat giler korea dia. dok bunyi langsung loghat penyu. fuh. abaikan brader yg kt belakang tu, brader plg hensem & annoying kt uia. 
yea3: enjoy

ok bawah ni, koleksi gambar masa year 4. 
saya frust, sbb prince of the night menang kt org lain, sepatutnya saya yg menang.
year4:enjoy
touching moment. mmg ramai nangis time ni (sbb xmenang), izz di nobatkan princess of the night. 
'terupload' sorry virus2, jgn tgk lama2. 
ok, time ni mmg sedih. Dr ammar pindah. sob3.

ok, dua2 tgh control sebenarnya. Dr Yunita.  satu2 nya lecurer yg pngil saya Jaim, sbb nya dia ckp saya bergaya. kerana jaim dlm indon mksud nya kacak bergaya(ok yg ni sumpah x tipu), saya pon rasa begitu. adik delisha, mmg manja. mlm2 video call/ call, "kenapa call abang mlm ni?", "adik rindu" sweet x? hehe. pt paeds mmg best. sng je nk handle kalau taw cara. tips:  mulut tu kena muncung mcm jerung bile ckp ng diorg.
.....................
ok. belajar apa2 pon stress, duk rumah xbuat keje pon stress, sembelit pon stress. semua lah stress. tp, kena positive, jgn la 24 jam duk study dentistry je, bapak bosan. 24 jam duk susun gigi. xyah la nk perfectionist sgt. kasi 'life' sket. buat la apa2 yg patut, mcm joget dlm bilik ke? usrah ke? makan ke? kacau roomate ke? pusing2 uia ke? macam2 la. pandai2 la nk idop. yg penting ada matlamat n idop kena sistematik, jgn kelam kabut. 

hari jadi roomate. 

#newzealand

#tglumpur
nazim n herie. dua2 kuat makan.


#orthodonticsteam

ekin, alkaf, fatin n siti (freehair)

#cameronhighland 

tudia, patient whassap gmbar ni. antara pt yg sporting n kuat selfie. org filipina. mmg hensem, sekali sendawa, ramai wanita dtg serbu. kembali kpd Islam lebih kurang 2 thn lepas. 

#krabi 
shaf ai, taqwa, mariah, ummi.

#baksis 
baru perasan,semua handsome. 

#baksis 

kpd yg kenal diri ini, tegur2 la, saya mmg senang diajak bergurau :p lebih2 lg nak ajak makan.
xkenal maka x cinta, 


abam xtaw nk update apa, so sape2 yg rasa termenyesal bukak blog ni, bg la idea sket eh
tq
spread love. the more the merrier. 

that's all! 
goodnight
:)

behind a successful man there will always be a woman



8 comments:

  1. smart :) tak sabar

    ReplyDelete
  2. tambun bandar lestariAugust 30, 2014 at 7:22 PM

    Abam herie tu mesti hensem kan? Bahahahahaha

    ReplyDelete
  3. Tiba2 baru trperasan follow blog ni..and i dont know how.😆😆

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh itu sangat magic. haha. happy sgt tu duk turki smpai terfollow.

      Delete
    2. haha..anyway..nice to meet u since we're in the same field.(^_^)

      Delete

MY STORY